Suomeksi

MARIKA KERÄTÄR

Marika Kerätär (s.1980) on kuvataiteilija, lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaaja, pintakäsittelyalan ammattilainen (rakennusmaalariopiskelija, valmistuminen syksy 2023) ja ekonomi Espoon Kauklahdesta. 

Hän on maalannut 25 vuotta ja hänen teoksiaan on ollut esillä Helsingissä, Lontoon Chelseassa ja New Yorkissa. Vuodesta 2020 lähtien hän on erikoistunut seinämaalauksiin ja muraaleihin, joita on tehnyt yksityiskoteihin ja julkisiin tiloihin yksin ja yhdessä muiden taiteilijoiden kanssa. 

Marikan inspiraatio teoksille tulee luonnosta ja tunteista. Erityisesti virtaava vesi, juuret ja oksat kiehtovat häntä, sekä tunteet, joita hän on käsitellyt oman terapian ja tunnetaito-ohjaajan työnsä kautta.

TAIDETTA JOKA TUO KATSOJALLEEN RAUHAA, MYÖTÄTUNTOA JA VOIMAA. 

Marikan luoma taide on lähes abstraktia, intuitiivista ja voimakasta. Avainteemoja hänen taiteessaan ovat tunteet, arvostus, hyväksyntä ja rohkeus. Sen lisäksi luonto ja veden virtaus ovat visuaalisesti läsnä monissa hänen teoksissaan. Palaute, jota hän on saanut galleristeilta, kriitikoilta, toimittajilta ja asiakkailta kertoo, että hänen taiteensa tuo lohtua, rauhoittaa ja voimauttaa katsojia.

MURAALIN TILAAMINEN 

Marika luo seinämaalauksia ja muraaleja yksityiskoteihin, julkisiin tiloihin ja rakennusten julkisivuihin. valmiita muraaleja on nähtävissä sivulla Wallpaintings. Pyydä tarjous ottamalla yhteyttä marika.keratar@gmail.com 

MALAUKSEN TAI VALOKUVATEOKSEN TILAAMINEN

Valmiiksi saatavilla olevia teoksia on nähtävillä tällä sivustolla kohdassa Paintings ja valokuviateoksia ja kauniita puuprinttejä kohdassa WoodprintsMarika tekee myös tilaustöinä maalauksia. Ota yhteyttä niiden osalta sähköpostilla tai puhelimitse: marika.keratar@gmail.com
p. 0504872879
 

TERVETULOA MARIKAN ATELJEELLE

Ateljee sijaitsee Espoon Kauklahdessa, juna-aseman läheisyydessä osoitteessa Hansatie 4. Ateljee on auki sovittaessa. Tervetuloa! 

Marika Kerätär
+358 50 4872879
marika.keratar@gmail.com
Hansatie 4, 02780 Espoo

“Rakastamme rauhan ja levollisuuden tunnetta, joka huokuu Marikan teoksista.

 

Näitä teoksia katsomalla ikäänkuin sulautuu niiden luomaan liikkeeseen. Teosten äärellä on aikaa reflektoida omaa elämää.

Julia Carmichael
Kuraattori, Chelsea Waterside ArtSpace, Lontoo

”Katsoin usein lapsena pitkään kun ystäväni piirsi tai maalasi. 

Seurasin haltioituneena ystäväni käden liikettä hänen piirtäessään ja halusin vain viipyä siinä pitkään. Taiteessa on jotain valtavan rauhoittavaa. Edelleenkin sydämeni syke laskee, kun maalaan. Taiteen tekeminen, näkeminen ja kokeminen tekee hyvää. Teoksia voi käyttää intuitiivisessa työskentelyssä, kysyen ja saaden vastauksia. Monia teoksiani on kuvailtu rauhoittaviksi, voimauttaviksi ja parantaviksi. Taideteosten kautta voi saada rakkautta, myötätuntoa ja voimaa.”

Marika Kerätär

VIDEOESITTELY

 

Lehtiartikkeleja ja podcast jaksoja Marikan taiteesta (englanniksi):

Palautteita Marikan taiteesta ja teoksista (englanniksi ja suomeksi): 

Marika Kerätär - An artist based in Finland.
marika.keratar@gmail.com