Hinnasto

TAIDESEINÄT & EFEKTISEINÄT

Seinämaalauksien hinta riippuu seinän koosta, suojaus- ja pohjatöiden määrästä, valitusta efekti- tai taidetyylistä, sekä valitusta maalista ja sävyistä. Savimaali on erihintaista kuin Rivedelin efektimaali tai rautakaupan akryylimaali. Jokaisella näistä voi saada kauniin lopputuloksen tehtyä. Maalauksiin saa yksityisasiakkaille kotitalousvähennyksen, joka on 40% työn osuudesta. Ota yhteyttä ja kerro toiveistasi ja arvioin sinulle seinän hinnan. Alla kuitenkin esimerkkihintoja.

Esimerkki: Ekologisilla savimaaleilla toteutettu tähtipöly-taideseinä, makuuhuoneen seinä 8 neliötä, neljä värisävyä, ei pohjatöitä tai huonekalujen suojauksia samassa huoneessa:
Suunnittelu- suojaus- ja maalaustyöt 12h (55€/h sis alv)
12 x 55€ = 660€
Savimaalit ja tarvikkeet 180€ 
Yhteensä 840€ 

Hintoihin lisätään kilometrikorvaus
Huom: Muista kotitalousvähennys 40% työn osuudesta!
 

Taideseinät: Tähtipöly ja Koralli
Rauhoittavaa, pehmeä, mystinen Tähtipölyseinä uniikkina taidemaalauksena eri kohteisiin. Tähtipölyseinä on erinomainen tausta maalauksille, se on rauhallinen ja yhdistää ja kokoaa erilaiset teokset. Toisaalta se on myös upea isona pintana. Koralliseinä on kontrasteiltaan voimakkaampi ja muistuttaa enemmän Etelä-Euroopan maiden kauniisti rapistuneita vanhoja kiviseiniä.
Taideseinään on mahdollista valita lempisävyjäsi monista eri värivaihtoehdoista. Lisää esimerkkikuvia Seinämaalaukset sivulla. 

Tähtipöly taideseinä

Koralli taideseinä

Efektiseinät:  Pilvet ja Hiekka
Alla näet eri tekniikoilla toteutetut efektiseinämallini: Pilvet ja Hiekka. Ne toteutetaan italialaisilla valoa heijastavilla erikoismaaleilla ja työvälineillä. Hiekka-efektiseinässä on nimensä mukaisesti mukana hiekkaa, joka tekee siitä upean dyynimäisen. Efektiseiniin on mahdollista valita lempisävysi monista eri värivaihtoehdoista. Lisää esimerkkikuvia Seinämaalaukset sivulla. 

Kerro mikä seinistä kiinnostaa sinua eniten ja mietitään yhdessä toteutus.

MURAALIT

Muraalien hintaan vaikuttaa maalattavan seinän koko, pohjatyöt, suojausten määrä, pohjatöiden ja pohjamaalauksen tarve, maalattavan muraalin yksityiskohtaisuus ja se tarvitseeko muraalin tekoon vuokrata nosturia vai tehdäänkö muraali yksityiskodin tai yrityksen sisälle. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä ja annan sinulle sen jälkeen arvion muraalin hinnasta. Tässä kuitenkin muutama esimerkki yhden noin 8 neliöisen olohuoneen seinän muraalimaalauksesta kuudella eri värisävyllä toteutettuna:

1. Yksinkertainen muraali, jossa seinän pohjaväriä jää näkyviin, 8 neliötä, seinää ei tarvitse pohjakäsitellä, maalaus 2 päivää:
Työtunnit (sisältää suunnittelu-, suojaus-, maalaus- ja loppusiivoustyöt) 15h 825€
Maalit ja tarvikkeet 170€
Yhteensä 995€

2. Paljon yksityiskohtia sisältävä muraali, seinä 8 neliötä, lisäksi pohjatyöt seinälle ja maalaukseen varattava 4-5 päivää:

Muraalin suunnittelu- suojaus,- pohjatyöt, maalaus- ja loppusiivous 30h 1650€
Maalit ja tarvikkeet  250€
Yhteensä 1900€

Alla erilaisia muraaliesimerkkejä ja löydät niitä lisää Seinämaalaukset sivulla!

Huom:
Kaikki hinnat sisältävät alv:in
Hintoihin lisätään yrittäjän kilometrikorvaus
Muista kotitalousvähennys 40%!

Muiden taideteosten hinnat löytyvät Maalaukset sivulta.
Kaikissa tilaustöissä ota yhteyttä:
marika.keratar@gmail.com
p.0504872879

TAIDETEOKSET: TILAUSTYÖT JA VALMIIT TEOKSET

Teen taideteoksia tilaustöinä. Voit katsoa esimerkkejä tyylistäni ja tavastani luona Maalaukset sivulla. Vapaita teoksia minulla on vähän, mutta kaikki myynnissä olevat valmiit taideteokset ja niiden hinnat löytyvät Maalaukset sivulta. Osa teosista on myynnissä Helsinki Vintage Concept Storella. 

Kaikissa tilaustöissä ota yhteyttä:
marika.keratar@gmail.com 
p. 050 4872879

Suunnitellaan jotakin upeaa!

Marika Kerätär - An artist based in Finland.
marika.keratar@gmail.com